5057152605

Hallo Mijn naam is Merik. Merik is er voor jouw vragen en problemen met Mac apparatuur. Is je Macbook uitgevallen? Wil je documenten terughalen? Wil je je                                                                                                Macbook…

Lees Verder

607-293-7351

Waar komt die fascinatie van mij voor Mac computer toch vandaan? Vrienden en kennissen verdenken mij er soms echt van dat ik word gesponsord of betaald door Apple. Dat is echter totaal niet het geval. Toch ben ik groot fan. Als ze mij vragen waarom, is mijn antwoord eigenlijk heel simpel. Omdat het de beste computer op de markt zijn. Ja, ze kosten een paar knaken meer. Maar dan heb je veel meer. De kwaliteit…

Lees Verder

(213) 479-9736

Je bent er vast bekend mee. Wanneer je meerdere Apple apparaten hebt, kun je deze laten synchroniseren. Dit kan ervoor zorgen dat je makkelijker kan werken en makkelijker informatie tussen je apparaten kunt uitwisselen. Heb je bijvoorbeeld een Macbook, iPhone, iPad en/of een iWatch? Dan is het erg makkelijk om de informatie te synchroniseren. Dit kan via iCloud. Wanneer je veel informatie in de iCloud wilt opslaan, heb je echter wel een uitgebreid pakket nodig.…

Lees Verder