Good Park – Parcare privata Aeroport Cluj-Napoca

Parcarea privata Good Park situata langa Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca ofera servicii de parking pentru toti cei care calatoresc cu avionul si vor sa isi lase masina in siguranta pana la intoarcere.

Good Park – Parcare privata Aeroport Cluj-Napoca

Parcarea privata Good Park situata langa Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca ofera servicii de parking pentru toti cei care calatoresc cu avionul si vor sa isi lase masina in siguranta pana la intoarcere.

Good Park este parcarea perfecta unde poti sa iti lasi masina atunci cand calatoresti din Cluj-Napoca cu avionul.

De ce sa alegi Parcarea Good Park de langa Aeroportul Cluj-Napoca?

Parcarea privata Good Park situata langa Aeroportul International Avram Iancu Cluj-Napoca ofera servicii de parking pentru toti cei care calatoresc cu avionul si vor sa isi lase masina in siguranta pana la intoarcere.

Parcarea Good Park - transfer gratuit la/de la aeroport

Transfer gratuit

La Parcarea Good Park beneficiezi de transfer gratuit cu masinile noastre intre parcare si aeroportul Cluj-Napoca atat la dus cat si la intors.

Program NON-STOP la Parcarea Good Park

Orar Parcare

Programul Parcarii Good Park este NON-STOP, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

La Parcarea Good Park masina este in siguranta

Siguranta

Servicii de paza umana 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. La Parcarea Good Park masina ta este in siguranta.

Tarife Parcarea Good Park

Tarife

Tarifele Parcarii Good Park sunt flexibile, acestea incluzand transferul la/de la aeroport, indiferent de ora sau perioada de stationare.

Parcarea Good Park - Langa Aeroportul Cluj-Napoca

Rapiditate

Parcarea este situata la doar 5 minute de aeroport. Transferul la/de la aeroport fiind oferit gratuit de Parcarea Good Park.

La Parcarea Good Park nu se plateste in avans

Fara plata in avans

La Good Park plata se face la plecare, nu se percep alte taxe si nici plata in avans.

Free Internet (wifi) - Parcarea Good Park

Free internet

In timp ce savurati o cafea oferita din partea casei beneficiati de internet gratuit, wireless. Free wifi.

Suna acum si fa-ti o rezervare la parcarea Good Park!

Cat de sigura este masina intr-o parcare privata langa aeroport Cluj

Este cat se poate de normal ca atunci cand oamenii lasa masina undeva sa se gandeasca cat de sigur este locul respectiv. Pentru ca dumneavoastra sa puteti merge linistiti in calatorie, trebuie sa stiti ca parcare privata langa aeroport Cluj raspunde in totalitate de masina dumneavoastra.In acest sens daca mai aveti dubii in ceea ce priveste securitatea masinii, va informam ca automobilul va fi supravegheat 24/24 de camere video de ultima generatie. Si daca nici asa nu am reusit sa va convingem ca masina este in siguranta, atunci trebuie sa stiti ca pe langa camerele de supraveghere avem si un sistem de paza uman, la fel 24/24.Practic parcare privata langa aeroport Cluj ofera un serviciu 100% sigur. Parcare Aeroport Cluj este un serviciu ieftin, sigur si de calitate. Oricand aveti nevoie de profesionisti in domeniul parcarilor nu ezitati sa apelati la serviciile noastre.La noi intotdeauna clientul si masina sunt in prim plan.

Ce spun cei care au folosit serviciile oferite de Good Park?

Parcarea Good Park este apropape de aeroport, transferul dureaza 5 minute. La intoarcere am fost asteptati la aeroport si transferati la parcare. Masina a fost in siguranta! Pret foarte bun! Recomand

Mihai Muresan

Am sunat la parcare, mi-am facut rezervare, cand am ajuns in Cluj la parcare masina pentru transfer ne astepta. Am parcat masina si in 6 minute am fost transferati la aeroport. La intoarcere la fel am fost asteptati la aeroport si transferati la parcare. Domnul care ne-a asteptat a fost foarte amabil. Pretul cred ca e cel mai bun in comparatie cu restul parcarilor. Daca aveti nevoie de o parcare Good Park este locul.

Rusu Ionut

Parcarea Good Park este apropape de aeroport, transferul dureaza 6 minute. La intoarcere am fost asteptati la aeroport si transferati la parcare. Recomand. Cel mai bun pret din Cluj.

Mihaela

Good Park - Parcare Aeroport Cluj-Napoca

Parcare Aeroport Cluj-Napoca