Alegerea fotografului pentru nunta

Fotografiile din ziua nunții tale reprezinta amintirea unei zile cu adevărat speciale. Fotografii de nunta pot fi foarte costisitori, specializați în mai multe stiluri diferite și oferă o varietate de pachete de servicii.

Cum să alegi locația pentru nuntă

Alegerea locatiei va influența furnizorii, bugetul, decorul și chiar îmbrăcămintea. În acest articol veți găsi câteva sfaturi pentru a va asigura că faceți alegerea potrivită.

2132010561

În cazul în care va gândiți să aveți o nuntă cu tematică rustic, am adunat câteva idei de decor pe care puteți să le salvați și să le arătați firmei care se va ocupa de decor în ziua nunții. Nu uitati sa dati share pe facebook daca v-au placut ideile :)

Rochii de mireasă model prințesă

Am adunat câteva modele de rochie de mireasă model prințesă din care să vă inspirați.Rochia prințesă cu dantelă aplicată este perfectă pentru o nuntă romatică și tradițională.

9289615149

Există atât de multe de luat în considerare atunci când vine vorba de alegerea momentelor de divertisment de la nuntă! Probabil că deja ai început să te întrebi ce ar fi mai potrivit pentru nunta ta, o trupă live, un DJ, muzică populară, ușoară, dansatori, magicieni etc…