Kedves Fiatal Pár!

Szeretettel köszöntelek Titeket az "Álomesküvő Málta" oldalán. Bízom benn, hogy minden információt megtaláltok, ami szükséges ahhoz, hogy némi képet kapjatok arról, milyen is egy földközi-tengeri esküvő. Tudnotok kell, hogy nem utazási iroda vagyunk, mi csakis és kizárólag az esküvő napjának zökkenőmentes lebonyolításával foglalkozunk. Évek óta élünk ezen a csodás szigeten, és nagyon sok pár mondta már ki az életreszóló "Igen"-t a szervezésünkben. Minden esetben a pár egyéni elképzeléséhez szabjuk az esküvőt, legyen romantikus tengerpart vagy egy varázslatos kert. Mindenben és bármiben segítünk, de kapacitásunk véges és nem mondunk le a minőségről a mennyiség javára. A jóidő szinte garantált, több mint 300 csodás, napos időnk van! A 9 hónap nyárból bizonyosan találtok olyan időpontot, mely megfelel a házasságkötéseteknek.

Várjuk a következő évekre is jelentkezéseteket, tovább olvasva láthatjátok, hogy milyen dokumentumok szükségesek, de természetesen folyamatos konzultációval segítünk Titeket!

Selector01

Fotógaléria

Selector02

Esküvői helyszínek

7328799240
Selector03
Selector04
Selector05
Selector06
Mint minden weboldal, a alomeskuvomalta.com is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.
971-724-2866 lingua