Webbyråliv

Hej!

Dearest Jane är en webbyrå och kommunikationsbyrå i Malmö — vi skapar tjänster som är lätta att förstå och använda. Vi jobbar med webblösningar, journalistik och kommunikation. Oavsett vad vi kan göra för dig, så gör vi det med stort engagemang, kunnande och omtanke.

Kontakta oss för stora som små projekt!

Vi finns på telefon: 636-698-7607

Tjänster

SEO

Search engine optimization, eller SEO, handlar inte bara om bra innehåll och viktiga inlänkar.

Användbarhet, säkerhet och snabbhet är hörnstenar för din sökmotoroptimering som är relativt enkla att ordna men många glömmer bort. Du kan testa din egen och vår sajt med hjälp av följande verktyg för att se hur väl de presterar tekniskt.

Behöver du hjälp med prestanda och innehållshantering på din hemsida? Tänk, du är i gott sällskap. Vi har därför byggt en speciell knapp för just detta ändamål.

647-398-9334

SEO

Labbutrustning

Lab

Tänk om det var lika enkelt att jobba med sin hemsida som det är att skriva svenska rakt upp och ned, utan att bekymra sig om trilskande gränssnitt.

Det var vår vision när vi byggde om vår sajt från grunden. Denna sida är ett resultat och ett högst tillfälligt experiment baserat på markdown, världens enklaste och mest intuitiva mark-up-språk.

När vi utvärderade Grav CMS som också är ett filbaserat verktyg insåg vi dock de väldiga begränsningar det innebär att använda något som är helt unikt, där allt är beta, inte använder någon databas och inte ens har något riktigt gränssnitt.

Drupal och Wordpress är svårslagna och vi kan knappt bärga oss tills vi har fräschat upp vår gamla D7-sajt.

Kontakt

Dearest Jane HB
Södra Bulltoftavägen 52A
212 22 Malmö

5708023095