dame

Kanker, en dan…?

Kanker grijpt diep in het leven in. Veel mensen die met kanker te maken hebben zeggen: ‘kanker zet je leven op z’n kop’. Angst, onmacht, stress, verdriet, somberheid, vermoeidheid, boosheid zijn allemaal normale reacties rond de medische behandeling en daarna.

Soms zijn de klachten zo belemmerend in het dagelijks leven dat professionele zorg nodig is.
De Vruchtenburg biedt deze zorg. De Vruchtenburg behandelt jaarlijks honderden mensen met kanker en hun naasten. Mannen en vrouwen van alle leeftijden en achtergronden, ongeacht de vorm van kanker of het stadium van de ziekte.

Aanmelden

Als u geïnteresseerd bent in onze zorg en begeleiding, dan kunt u zich aanmelden of telefonisch contact opnemen met één van onze vestigingen.

Zodra wij uw aanmelding ontvangen hebben, sturen wij u een inschrijfpakket toe. Hierin vindt u een inhoudelijke vragenlijst en een brief met verdere informatie over onder andere de intake.

Vestigingen

De Vruchtenburg heeft een hoofdlocatie in Rotterdam en in Leiden. Daarnaast houden wij spreekuren voor cliënten in Spijkenisse Medisch Centrum en op de Zorgboulevard. De Vruchtenburg is onderdeel van de FortaGroep.