Professional Protective Equipment

Profesionalism.

Suntem o societate specializata in industria textila (confectii) ce activeaza si in industria de publicitate cu un portofoliu exceptional pe piata interna si externa.

Publicitate.

In industria publicitara suntem specializati pe livrarea si producerea de echipament promotional de la simplele flyere, la roll-uri, printuri de mari dimensiuni, floor printuri, colantari de flote auto sau aviatice, confectii personalizate din material textil, metalic sau plastic.

Creativitate.

Creativitatea de care dam dovada se finalizeaza intr-un produs de o valoare individuala, dar mai ales sociala, superioara.

Despre Noi

Din pricina faptului că detinem o experienţă vasta in domeniul publicitatii si echipamentelor de protectie , reusim să cristalizăm cererile şi tendinţele pieţei in functie de serviciile solicitate.

Tehnologia avansata de fabricatie si print este din totdeauna unul din atuurile noastre si baza serviciilor de calitate superioara oferite.

Recenzii pozitive de la clienti
100%
Comenzi livrate la timp
100%
Clienti ce revin pentru colaborare
100%

Echipa Noastra

Graphic Designer

graphic designer

De multe ori ne uităm la un vizual, indiferent că este vorba despre o machetă, un logo sau un simplu mesaj, iar acesta vorbeşte de la sine mai mult decât subiectul pentru care a fost creat.

Productie Textila

textile

Pentru noi esențială este calitatea produselor comandate de dvs. Fiecare etapă de producție este atent gestionată pentru a putea oferi cele mai inalte standarde de calitate.

Croitorie

tailor

Croitorii nostri care lucreaza la realizarea proiectului dvs sunt artisti si tehnologici cu cel putin 15 ani de experienta si doze consistente de pasiune pentru calitate si atentie la detalii.

"A te apropia neincetat de perfectiunea absoluta este o nevoie innascuta, o necesitate impusa omului, este o datorie."

Marie d' Agoult

Statistici

Clienti
Proiecte livrate
Proiecte livrate cu intarziere
Procentaj clienti multumiti

Twitter

Aici veti putea urmari feed-uri de pe Twitter – ul nostru.

Testimoniale

Contact

Contact